De Hypotheekgroep Zwolle voor persoonlijk en eerlijk hypotheekadvies

Logo De Hypotheekgroep Zwolle - Hypotheekadvies Zwolle

Vanaf 1 juli start De Hypotheekgroep Zwolle als zelfstandig financieel advieskantoor aan de Assendorperstraat 205 in Zwolle. De Hypotheekgroep Zwolle wordt opgestart door erkend financieel adviseur René Pluim, die over ruime ervaring beschikt op het gebied van hypotheekadvies en aanverwante financiële diensten.

De Hypotheekgroep Zwolle zal zich richten op persoonlijk en eerlijk advies, laagdrempelig in contact en hoogwaardig in service. Bij de Hypotheekgroep Zwolle kunt u terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies en ondersteunende financiële zaken zoals verzekeringen.

Uniek aan De Hypotheekgroep Zwolle is de samenwerking met makelaarskantoor Uw VBO Makelaar. De twee bedrijven delen kantoorruimte aan de Assendorperstraat in Zwolle, waardoor een volledige service rond huis en hypotheek geboden kan worden door verschillende experts van onder één dak.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van huis of hypotheek? Kom langs voor een kop koffie aan de Assendorperstraat 205 of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Share: