Hypotheekadviseur in Zwolle

Home » Hypotheekadviseur in Zwolle

De Hypotheekgroep Zwolle is gestart door erkend financieel adviseur René Pluim, zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadvisuer in Zwolle.

“Mensen helpen, woonwensen realiseren en inzichten creëren, dat is wat mij drijft!

Hypotheekadviseur in Zwolle - Rene Pluim

Ik ben al meer dan twintig jaar actief in de financiële dienstverlening. Met veel plezier help ik mijn relaties met realistisch en verantwoord hypotheekadvies. Een hypotheek is misschien wel één van de belangrijkste financiële beslissingen die je neemt in jouw leven. Je moet dan zelf een goed inzicht & overzicht hebben om de juiste keuzes te kunnen maken. Ik help je hier graag bij!

Vanuit mijn persoonlijke visie op het vakgebied en hoe een goed hypotheekadvies eruit dient te zien, heb ik in 2017 besloten om als zelfstandig Hypotheekadviseur in Zwolle te gaan werken en mijn eigen advieskantoor te starten.

Mijn missie is op een transparante, eerlijke en begrijpelijke manier jou adviseren. Een financieel advies is wat mij betreft pas leuk, goed & passend als jij het snapt, als je begrijpt wat er wordt besproken & afgesloten. Ik vind het belangrijk om jou de tijd te geven die je nodig hebt. Als dat betekent dat we vijf keer moeten afspreken dan doen we dat.

Je kan mijn zes dagen in de week bereiken via telefoon, mail of whatsapp. Graag investeer ik met jou in een blijvende & duurzame relatie. Ik vind dat een onafhankelijk adviseur je moet ontzorgen en je moet bijstaan bij al jouw financiële vraagstukken gedurende de looptijd van het financiële product.

Wanneer je op zoek bent naar een hypotheekadvies op maat van een hypotheekadviseur in Zwolle en omstreken, neem dan contact op met de Hypotheekgroep Zwolle!